ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Η διαθεματική προσέγγιση της γνώσης συνεχίζεται και στο Πρόγραμμα Σπουδών του  Νηπιαγωγείου μας.  Δηλαδή,  από τη μια το περιεχόμενο της διδασκαλίας  ενιαιοποιείται, όπως και τα προηγούμενα χρόνια,  και από την άλλη ,   η αναζήτηση της γνώσης γίνεται με διερευνητικό και βιωματικό τρόπο. Το παιδί , όντας πιο ώριμο πλέον, τοποθετείται  στο κέντρο της εκπαιδευτικής προσπάθειας, µε αποτέλεσµα η παιδαγωγική εργασία να διεξάγεται µέσα σε ατµόσφαιρα αποδοχής και αµφίδροµης επικοινωνίας.  Έχει τη δυνατότητα να συνδιαλέγεται µε τον εαυτό του και τον κόσµο που το περιβάλλει, να συνεργάζεται, να µελετά το φυσικό περιβάλλον, να επενεργεί πάνω στα πράγµατα, να διαµορφώνει απόψεις, να συναποφασίζει δραστηριότητες και να συναξιολογεί. Με τον τρόπο αυτό γίνεται παρουσία αυθεντική, αποβαίνει οντότητα δηµιουργική και ενεργεί ως εκπρόσωπος του εαυτού του.
          Στους μαθητές μας διδάσκουν Νηπιαγωγοί, μόνιμοι συνεργάτες των Εκπαιδευτηρίων μας, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, που αντιστοιχεί στην  ηλικία αυτή και είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης πείρας , της επιστημονικής γνώσης και της  επίμονης δουλειάς μας.  Το εκπαιδευτικό μας υλικό είναι εμπλουτισμένο με δικές μας ενδοσχολικές εκδόσεις, πολυμέσα, εκπαιδευτικά CD-rom  γλωσσικών και  μαθηματικών δραστηριοτήτων και ποικίλο παιδαγωγικό υλικό.
           Το Νηπιαγωγείο μας  στεγάζεται σε σύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο . Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξαιρετικά ευρύχωρες (55-70 τ.μ.) και εξυπηρετούν όλες τις δραστηριότητες των μαθητών. Διαθέτουν μοντέρνα τραπέζια καλλιτεχνικής εργασίας - γραφής, γωνιές ομαδικής απασχόλησης και δημιουργίας, γωνιές μουσικής με αρμόνιο ή πιάνο, βιβλιοθήκες, πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, συρτάρια αρχειοθέτησης εργασιών, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, χώρους έκθεσης των έργων των μαθητών.
Το Σχολείο διαθέτει γυμναστήριο, τραπεζαρία, κήπο με χορτάρι και παιδική χαρά, γήπεδο 5χ5 για αθλητικές δραστηριότητες.
Επιπλέον διδάσκονται Αγγλικά, Μουσική και Γυμναστική από καθηγητές ειδικοτήτων.
Το Νηπιαγωγείο λειτουργεί με δύο τύπους ωραρίων :
α) Κλασικό β) Διευρυμένο
          Για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες της κάθε οικογένειας,  έχουμε επίσης προγραμματίσει πολλά δρομολόγια πρωινά και μεσημεριανά, για την ακρίβεια των οποίων και την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος παρακαλούμε να τηρείται η συμφωνημένη ώρα.