ΑΡΧΙΚΗ

Αναζήτηση

images/mb01.jpg

Αποτελέσματα 11ου Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης


Τα Εκπαιδευτήρια Παναγία Προυσιώτισσα, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών τους εκδηλώσεων, διοργανώνουν ετήσιο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης, που απευθύνεται στους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων του Νομού μας.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι να ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον των νέων για τον ποιητικό, έμμετρο λόγο, τη δημιουργική γραφή, την ενασχόληση με τη συγγραφή λογοτεχνικού, δοκιμιακού κειμένου, αλλά και ευρύτερα να ενθαρρύνει τη γνωριμία των παιδιών με τον κόσμο των μουσών, ως αντίδοτο στη μονομερή επαφή τους με τα τεχνολογικά προϊόντα της εποχής μας.

Περισσότερα...

Προγράμματα STEM


Οι Θετικές Επιστήμες, τα Μαθηματικά, η Μηχανική και η Τεχνολογία είναι πολιτισμικά επιτεύγματα,  που κατακτήθηκαν μέσα από τους αιώνες και αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία της ζωής μας ως πολίτες, εργαζόμενοι και γονείς. Είναι λοιπόν απαραίτητο τα παιδιά μας όχι μόνο να μαθαίνουν και να κατανοούν τις βασικές αρχές αυτών των επιστημών, αλλά και να είναι σε θέση να κατανοήσουν τον κόσμο γύρω τους, χρησιμοποιώντας αυτές τις επιστήμες ως λεξικό. Τα Εκπαιδευτήριά μας, θέλοντας να εναρμονίσουν το Πρόγραμμα Σπουδών τους με αυτή την παγκόσμια τάση, εφαρμόζουν για 5η συνεχή χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα STEM (Sience, Technology, Engineering, Mathematics). (http://www.ed.gov/stem).


Περισσότερα...

Education Leaders Awards

Τα Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» βραβεύονται με το χρυσό βραβείο στα Education Leaders Awards. Μία κορυφαία αναγνώριση για το σχολείο μας ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψηφιότητες από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα και από κάθε  περιοχή της χώρας μας. Μία κορυφαία διάκριση που τιμά τα Εκπαιδευτήρια, το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία.Περισσότερα...

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Βιέννη

Πληροφορίες

Σύλλογος Αποφοίτων

Περισσότερες Πληροφορίες

Erasmus + KA3 CHOICE Ένα από τα 3 Σχολεία Πανελληνίως στο Πρόγραμμα CHOICE


Περισσότερες Πληροφορίες

Νέα

Σχολική Ζωή
May 25, 2024
Καλοκαίρι για παιδιά

Εκπαιδευτική Πλατφόρμα

Ενημερωθείτε online για εργασίες, εξετάσεις, βρείτε επιπλεόν πληροφορίες για το μάθημα της ημέρας, περάστε τον χρόνο σας δοκιμάζοντας τις γνώσεις σας σε σύντομα τεστ και μια σειρά επιπλέον δραστηριοτήτων που μπορείτε να βρείτε στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του σχολείου μας.

Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Υλικό

Γιορτές Λήξης

Η 60η γιορτή λήξης αφιερώνεται στον Σωτήρη και τη Μάχη

Αφιερώνεται στους γονείς που δε βάζουν όρια και όρους στην αγάπη

Χάρη σε αυτούς έχουμε τα καλύτερα όνειρα

Χάρη σε αυτούς και σε εσάς, είμαστε όλοι εδώ… για ό,τι μας ενώνει…

Ψηλογέφυρο Αγρινίου, ΤΚ 30100

Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο
Δημοτικό
Γυμνάσιο, Λύκειο

Ευφροσύνη και Αγγελική Σωτηρίου Μπαλαούρα

Τηλ: 
26410 24800, 26410 24248, 26410 24360, 26410 29979

email: balaoura1@ppschool.gr (γονείς)
email: balaoura2@ppschool.gr (βιογραφικά)