Εκδηλώσεις
images/events/events01.jpg

 
Την  1
η Γιορτή Σκακιού διοργανώσαμε  στις εγκαταστάσεις μας, το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020,  με μεγάλη επιτυχία και πολλούς συμμετέχοντες. Γονείς και  παιδιά από τα Εκπαιδευτήριά μας και  από πολλά σχολεία της πόλης μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και πέρασαν μαζί μας ένα ευχάριστο πρωινό, ασκώντας το αγαπημένο τους άθλημα.

          Ήταν η πρώτη φορά στο Αγρίνιο, που έγινε αναπαράσταση με παιχνίδι ρόλων (role playing) της παρτίδας Ed Lasker – Thomas (Λονδίνο 1912), από μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου μας. Έγινε ακόμη μια ιστορική αναδρομή της πορείας του βασιλικού παιχνιδιού και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με φιλικές παρτίδες μεταξύ μικρών και μεγάλων. Υπεύθυνοι στο σκάκι ήταν ο  κ. Μπάμπης Τζότζολης, προπονητής  και ο κ. Πέτρος Σουλίδης, εκπαιδευτικός του σχολείου μας.  

          Κατά τη διάρκεια των φιλικών παρτίδων,  τα παιδιά που δε συμμετείχαν στο σκάκι έπαιξαν τέννις και badminton με την  κα Σίσσυ Γιαννουλοπούλου.
Τα Εκπαιδευτήριά μας και  το Ωδείο Σύγχρονης Τέχνης Αγρινίου Κατερίνας Παπαδημητρίου Κορκοντζέλου τίμησαν την εορτή των  Τριών Ιεραρχών σε μια όμορφη εκδήλωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο.